loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

Vanha porukka jatkaa kovalla motivaatiolla kentänhoidossa

Uutiset, lisätty 3 kuukautta sitten

kari_hill_ysin_griinillä

Onnistuneen viime kauden hoitotapaa jatketaan ja viedään entistä enemmän pelaajaystävälliseen suuntaan. Reuna-alueita on talven mittaan siistitty isolla kädellä ja karheikoihin tullaan kiinnittämään erityistä huomiota mm apilan ja muiden rikkakasvien torjunnan- sekä siimaileikkuiden muodossa.

Konekantaa on kehitetty merkittävästi ja tämä tietää mahdollisuuksia entistä parempiin pelipintoihin niin lyöntipaikolla, väylillä kuin tietenkin myös viheriöillä.

 

Viime kauden melko perusteellinen työ bunkkereiden perusparannuksessa saa jatkoa tälläkin kaudella, olemme varautuneet lisäämään hiekkaa ja kiinnittämään entistä enemmän huomiota niiden kaikinpuoliseen hoitoon.

 

Kentällä sen alkuajoista alkaen työskennellyt Kari Raita on nimitetty apulaiskenttämestariksi ja hän ottaa enemmän vastuuta päivittäistöiden suunnittelusta ja johtamisesta. Ilkka jatkaa kenttämestarina ja on paikalla suuren osan ajasta samalla kehittäen golfkentänhoitoon liittyvää merkittävää innovaatiota.

 

Hill Side ja HillyBilly käyvät siis uuteen kauteen kaikkea vanhaa kokemustaan hyödyntäen ja entistä vahvemmilla resursseilla toimien!

 


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: