loading..
GEO Certified. Golf's Ecolabel for Course & Club Management Letas. Let Access Series Hill Side Golf Facebook Hill Side Golf Twitter Finnish Golf Course Owners Association Kansainvälinen Suomen Golfmuseo

HAEMME KESÄTYÖNTEKIJÖITÄ

Uutiset, lisätty 2 kuukautta sitten

 hinni_ja_andrea_(2)

 

OLETKO ETSIMÄMME HUIPPUTYYPPI?

Haemme joukkoomme iloisia, oma-aloitteisia ja yhteistyötaitoisia asiakaspalvelijoita sekä kentänhoitajia.

Meillä kaikki tekevät kaikkea ja sen takia tämä työ on varmasti monipuolista ja jokainen päivä on hyvällä tavalla erilainen.

 

CADDIEMASTER / RAVINTOLATYÖNTEKIJÄ / TAUKOKIOSKIN HOITAJA

 

Caddiemasterin/ravintolatyöntekijän tehtävässä toimit golfkentän vastaanotossa ja hoidat sen lisäksi meidän kahvilaa/bistroa.

Tehtäviisi kuuluu muun muassa peliaikojen varaukset, kassanhoito ja tilitykset, kilpailujen tulospalvelu, golftarvikkeiden myynti sekä tarjoilijan tehtävät.

 

Tarvitsemme myös työntekijöitä meidän taukokioskille. Tässä tehtävässä hoidat kaiken taukokioskiin liittyvän, eli mm. myynnin, kassanhoidon, kahvin keittämiseen, hodareiden tekemiseen sekä hyllyttämisen ja siivoamisen.

 

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja eripituisia ajoittuen aikavälille 1.5.2020- 30.9.2020.

Pääasia meille on, että olet mahtava tyyppi, rakastat asiakaspalvelua ja haluat oppia uutta. Eduksi on golfalan tuntemus ja aikaisempi kokemus asiakaspalvelutyöstä, mutta loppupeleissä asenne ratkaisee.

 

Tarjoamme hyvän perehdytyksen sekä monipuolisen työn viihtyisässä ympäristössä huipputiimin kanssa.

Näihin tehtäviin vaaditaan hyvää suomen kielen taitoa sekä vähintään 18 vuoden ikää. Hygieniapassi on plussaa, mutta ei välttämätön.

 

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 23.2.2020 mennessä osoitteeseen andrea.nyman(a)hillsidegolf.fi.

Älä jää odottamaan hakemuksesi kanssa, sillä hyvät tyypit palkkaamme heti kun sellaisen löydämme.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Andrea Nyman, 040-550 8668.

 

 

KENTÄNHOITAJA

 

Haemme reippaita ja oma-aloitteisia kentänhoitajia. Aikaisempi kokemus kentänhoitajan tehtävistä on eduksi, mutta ei välttämätön, sillä meiltä saat hyvän perehdytyksen työhösi ja pääset oppimaan uutta.

Tässä työssä oma-aloitteisuus ja reipas ote on eduksi. Ikää sinulla tulisi olla vähintään 15 vuotta.

Työsuhteet ovat määräaikaisia ja eripituisia ajoittuen aikavälille 1.5.2020- 30.9.2020.

 

Mikäli kiinnostuit, niin lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen 29.2.2020 mennessä osoitteeseen ilkka.kaivosoja(a)hillsidegolf.fi. Kannattaa kuitenkin hakea nyt, sillä hyvät tyypit palkkaamme heti kun sellaisen löydämme.

 

Lisätietoja tehtävästä antaa Ilkka Kaivosoja, 050-088 0505.


Palaa blogilistaukseen

Jaa sivu: