Ajankohtaisia asioita 1.6 alkaen

Alkukausi on lähtenyt hyvin käyntiin ja pelaajamäärät ovat olleet huikeat! Ajalla 1.3-31.5.2020 pelaajia on ollut yhteensä 9603, kun vastaava luku viime vuonna oli 4134. Kentät saatiinkin ennätysaikaisin auki jo maaliskuun lopulla ja niin Hill, kuin Valley ovat molemmat olleet avaamisesta asti todella hyvässä kunnossa. Kenttien kunnosta olemmekin saaneet paljon hyvää palautetta niin omilta, kuin vieraspelaajiltakin. Kiitos tästä kuuluu meidän mahtavalle kenttähenkilökunnalle, jotka ovat ahkeroineet ja vielä normaalia pienemmällä porukalla.

Ilahduttavaa on ollut myös se, että tänä keväänä Hill Sidessä on vieraillut paljon pelaajia, jotka eivät aikaisemmin ole meillä pelanneet ja muutama heistä onkin ihastunut kenttään niin, että ovat ottaneet meille pelioikeuden täksi kaudeksi.

1.6 alkaen voimme vihdoin avata myös ravintolan. Kuten viime vuonna, niin ravintola palvelee klubitalon alakerrassa ja terassilla. Yläkerta on käytössä yritystapahtumissa ja yksityistilaisuuksissa. Tänä vuonna ravintolasta saa lounasta (lautasannoksina) klo 10.30-16.00. Hinni on myös loihtinut meille uuden a la carte listan. Kannattaa siis tulla maistelemaan uusia herkullisia annoksia. Keittiö on avoinna päivittäin klo 10.30-19.30.

Hillin kymppikiska palvelee säävarauksella arkisin klo 12-20 ja viikonloppuisin klo 10-18.

1.6 alkaen caddiemaster palvelee klo 7.45-20.00. Muistathan klubitalolla asioidessasi pitää riittävät turvavälit niin muihin pelaajiin, kuin henkilökuntaamme, sekä käyttää aulasta löytyvää käsidesiä, kiitos. Klubitalon alakerran vessat on käytössä. Pukuhuoneet pidetään vielä suljettuina.

Ajanvarauksessa siirrymme normaaliin käytäntöön, eli lähdöissä voi olla neljä pelaajaa, vaikka eivät olisi samasta perheestä tai tuttuja keskenään. Lähdön sulkeminen omalle porukalle on kuitenkin vielä mahdollista ja mikäli haluat, että suljemme lähtösi, niin ilmoitathan siitä meille joko puhelimitse tai sähköpostitse osoitteeseen caddiemaster@hillsidegolf.fi.

Kärryjen käyttö on sallittu ja voit halutessasi ostaa caddiemasterilta niihin suojaputken, joka jää omaan käyttöösi. Henkilökuntamme ei desinfioi kärryjä. Oman desinfiointiaineen käyttö on sallittua ja jopa toivottavaa. Golfautot ovat normaalisti käytössä ja henkilökuntamme desinfioi ne jokaisen käyttökerran jälkeen.

Rangella pallokorit on otettu käyttöön ja niitä saa käyttää oman harkinnan mukaan. Koreja ei desinfioida. Rangella maksuvälineenä käyvät pankkikortti tai kubikortti.

Lipputanko pidetään edelleen reiässä putatessa ja reikäkuppien pohjalla olevat solumuoviset korokkeet pidetään kupin pohjalla, jotta pallo on helppo nostaa sieltä. Jos pallo pomppaa ulos kupista, mutta on kuitenkin käynyt siellä, niin se on annettu.

Muksulan wc sekä Hillin taukokioskin wc:t ovat auki. Kentän ulkovessat ovat suljettu

Mukavia rundeja kaikille! Nauttikaa meidän hyväkuntoisista kentistä ja siitä, että saamme harrastaa tätä upeata lajia perheemme ja ystäviemme kanss

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Uutiset

Hillin siimaustalkoot pe 17.7

Järjestämme siimaus- ja bunkkerien kitkentä talkoot perjantaina 17.7 klo 8-10.30. Aloitamme yhteisellä aamupalalla ja tehtävien

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös