ECLECTIC jatkuu lokakuun puolelle

ECLECTIC kausikilpailun johtoryhmä piti tänään kokouksen ja päätti pidentää kisaa niin, että se loppuu aikaisintaan 15.10. ja viimeistään kenttien sulkeutuessa. Aikaisemmin ajatuksena oli se, että kisä päättyisi viikko ennen päättäjäisjuhlallisuuksia. Nyt koitos kuitenkin jatkuun vielä niidenkin jälkeen.

Eclectic kierroksia on kirjattu tähän mennessä tällä kaudella kaikkiaan 541 (viime vuonna niitä kertyi 890). Ladyt ovat pelanneet kaikkiaan 99 kierrosta ja herrat 442. Valleylla on kierroksista pelattu 245 ja Hillillä 296. Ensimmäinen kierros pelattiin 25.3. ja viimeisin on kirjattu pelatuksi 10.9. Kauden loppua kohden tilastoon kertyy vähemmän kierroksia siitä yksinkertaisesta syystä, että väyläkohtaiset parannukset toteutuvat harvemmin.

Tälle kaudelle ominaista on ollut se, että eagleja on tullut tavallista vähemmän – tällä kaudella yksi. Absoluuttisesti ero viimevuoteen ei tässä suhteessa ole suuri, mutta prosentteina on. Tähän mennessä tällä kaudella eclecticissä on tehty 50% viimevuoden eaglemäärästä. Sadan lyönnin maaginen haamuraja on vielä kaukana. Kaikkien parhaat reikäkohtaiset tulokset huomioon ottaen, olemme tuloksessa 106. Kaikkien aikojen kovin tulosta on 97 vuodelta 2012.

Eclectic on toiminut viimeiset kolme vuotta omatoimisesti. Syötämme tulokset itse. Kisa on myös maksuton, jonka johdosta palkintojakaan ei enää ole jaettu.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Olipa mukava kisa ja kekkerit

HillyBilly Oy antoi meille kaksi mainiota pelikautta. Ilman Lassin ja Jyssyn toimeliaisuutta tilanne saattais olla

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös