Finnish Tourin kisaan vapaaehtoiseksi- Vapaaehtoisia on ilmoittautunut riittävästi, kiitos!

Audi Finnish PGA Golf Tourin ensimmäinen osakilpailu pelataan Hill Sidessa kesäkuussa 

Hill Side Golf isännöi Finnish Tour I -kilpailua kesäkuun ensimmäisellä viikolla ja varsinaiset kilpailupäivät ovat 5-7.6.2020.  Kilpailu pelataan Hill -kentällä ja kilpailemaan ovat tulossa Suomen huiput, 126 miestä ja 30 naista. 

Kentänhoito on jo aloittanut valmistautumisen kilpailuun siirtämällä väylän 2 greenin uuteen paikkaan ja rakentamalla muutamia uusi tiiauspaikkoja. Karheikkojen kasvatus on myös jo menossa.


Vapaaehtoistyöntekijöitä tarvitaan

Hillissä on järjestetty useita isoja kilpailutapahtumia vuosien varrella, ja vapaaehtoistyöntekijät ovat aina olleet tärkeässä roolissa onnistuneiden kisojen toteuttamisessa. Tälläkin kertaa tarvitsemme aktiivisia ja motivoituneita vapaaehtoisia erilaisiin tehtäviin. 

Tarjolla on ainakin forecaddien ja starttereiden tehtäviä. Työvuorot ovat noin viiden tunnin mittaisia. Työvuorot ovat perjantai aamupäivä / perjantain iltapäivä, lauantai aamupäivä / lauantai iltapäivä ja sunnuntai aamu / sunnuntai päivä.

Kiinnostuitko? Ilmoittaudu mukaan vapaaehtoistehtäviin lähettämällä sähköpostilla yhteystietosi, toivomasi työtehtävä ja työvuorot. Ilmoita lisäksi mikäli sinulla on voimassa oleva ensiapukortti. Osoite on: ladykapteeni@hillsidegolf.fi.

Ilmoittaudu rohkeasti, aikaisempaa kokemusta ei tarvita, ryhmissä on aina kokeneempia mukana.

Tervetuloa mukaan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Uutiset

Tietyöt Jokikunnantiellä

Jotta teillä, rakkaat pelaajat, olisi entistä mukavampi tulla meitä moikkaamaan tänne Hill Sideen, niin uusimme

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös