Hentoa vihreää

Ensimmäiset koivut ovat jo vahvasti hiirenkorvalla. On kevään vaalean vihreiden viikkojen aika. Tavallisesti tämä väri kestää viikon ehkä kaksi. Nopeasti vihreän sävy tummuu. On yllättävää, kuinka alkavaan kesää sopeutuu. Enää ei oikein muistakaan, että vielä hetki sitten lehtipuut olivat lehdettömiä.

Golfaria innostaa tietenkin vielä tätäkin enemmän se, että myös ruohon kasvu alkaa. Kentillämme tämä on jo vahvasti aistittavissa. Viheriöt on leikattu jo pariin kertaan ja niin taitaa olla myös väylien laita. Myös väylien vieressä oleva semiraffi on jo kertaalleen leikattu. Väylät alkavat olla taas formussaan. Hieno juttu.

Eilen iltasella Hilliä kiertäessä huomasimme myös sen, että väylän 2 uusi viheriö on vihreä. Samoin greenin vierustat. Varmaankin menee vielä jonkin aikaa, ennen kuin viheriö saadaan peliin. Pintojen pitää saada hiukan aikaa asettua, mutta sitten pääsemme koittamaan, miltä uusi viheriö tuntuu. Tiedän, että viheiön pääsuunnittelijaakin kiinnostaa, miten kallistuksiin ja tasanteisiin sopeudumme. Samalla eclecticin talvigreenille pelatut tulokset poistetaan ja uusi tuloksen jahtaus alkaa.

Eclectic-kierroksia on nyt pelattuna kaikkiaan 235. Vielä on kolmella väylällä meidän yhteisenä parhaana tuloksenamme vasta PAR – nimittäin Hill 4 ja 13 sekä Valley 12. Näistä yllättävin on Hillin 13, johon uskon näistä kolmesta ensimmäisenä birdien syntyvän. Onhan se toki tosi vaikea väylä – eilen sain syntymään ko. väylälle tulokset 7. Oh dear.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Early Birdie 13.6. kello 03:55

Anivarhain lauantai aamuna 13.6. käynnistyy Early Birie kilpailu. Tälle kertaa pidämme kirjaa gamebookilla ja painettuja

EVP

Jännitys kohoaa huippuunsa

Tänä vuonna meillä on tarjolla kolme reikäpelikisaa. Ilmoittautumisaika niihin päättyi viime sunnuntaina. Eniten osallistujia on

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös