Hienoja nuoria miehiä

Olipa minulla onni päästä tänään tosi hienoon porukkaan pelaamaan 6+6+6. Parinani oli Jaakko ja samassa ryhmässä toisena parina Henri ja Elias. Muistan kovin hyvin kuinka kaikki nämä nuoret herrat ovat aikanaan löytäneet golfin poluille.

Tänään oli se päivä, jolloin golfin ehdottomasti paras puoli näyttäytyi. Pelasimme kumpikin joukkue kohtuu hyvin, mutta se ei ole se juttu. Sydäntäni lämmitti se, kuinka hienosti pelin etikettiä noudatettiin. Toiminta oli kohteliasta ja suvaitsevaa sekä toinen toistaan tukevaa. Joukkuepelissä on joskus toisenlaisiakin tulokulmia. Tässä porukassa oli tosi mukava pelata.

Riemukasta oli myös se, että kun pappa-driveni onnistui mainiosti, niin nuoret herrat toimittivat pallon vaivattomasta 30-50 metriä loitommas tiistä. Tasavahvasti sähläilimme sitten lähipelissä ja kummallekin ryhmälle tuli joitakin kolme putin viheriöitä – vastaavasti myös muutamia yhdellä putilla hoideltuja.

Olen oikeastaan ylpeä siitä, että meillä Hill Sidessä on onnistuttu luomaan puitteet hienolle golf-kulttuurille. Pidetään siitä kiinni jatkossakin. Golf on iloinen asia, vaikka duffatun putin jälkeen saattaa muutaman sekunnin olla mielessä myös toisenlaisia aatoksia.

Suuret kiitokset myös tämänpäiväisen kisan järjestäjille sekä erityisesti Auto-Kehän Ollille, joka oli hommannut mainiot palkinnot kilpailuun.

Kisapäivän kruunasi ravintolan grillikestit. Maukkaita herkkuja, musiikkia ja mukavaa tunnelmaa. Golfia ja hyvää elämää.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

MESTARUUSMITTELÖT

Parhaillaan on käynnissä kilpa seuramme lyöntipelimestaruudesta. Kisassa pelataan molemmat kentät. Tällä kertaa lauantaina pelataan Valley

EVP

Rangen riemuja

Hyvät harjoittelupaikat ovat golfarille iloinen asia. Meillä ne ovat Suomen huippuluokkaa. Ensimmäinen asia on se,

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös