Hill Side Golf – kenttien tilanne huhtikuun lopulla

Talvi oli mitä parhain ja kevät muutamia viileitä (=runsaslumisia) jaksoja lukuun ottamatta varsin otollinen. Viheriöillä olemme yhden dressauksen päässä kesäkorkeudesta, jonne pudotamme säistä vähän riippuen ensi viikon aikana. Normaalit kentänhoitorutiinit käynnistyvät saman tien, ja on hauskaa päästä pitkästä aikaa kesärytmiin ja virittelemään kenttää jo ennen vappua 😊

Kakkosviheriön siirto tehdään vapun jälkeisellä viikolla. Vanha viheriö on hyvässä kunnossa ja se siirretään siirtonurmena uudelle pohjalle, ja ympäristöt siirtonurmetetaan kauttaaltaan. Käyttöön saanemme sen vielä toukokuun puolella, ja täydessä iskussa se on parin viikon kuluessa siirrosta.

Kesäkuun alussa on luvassa Finnish Tourin osakilpailu, mikäli yleinen tilanne sen sallii. Totutusta poiketen toimii Hill kilpailun areenana, ja teemme sille hiukan viritystä. Väylille 5, 13 ja 17 rakennetaan erilliset tournament-teet, joilla kentän kokonaispituus nousee 5900 metriin. Lyöntipaikat palvelevat jatkossa toki myös jäsenistöä, ainakin vaativimmissa tapahtumissa.

Kentänhoito on käynnistynyt tänä keväänä mitä parhaimmalla tavalla, vaikka epävarmuuden vallitessa aloitimme melko varovasti. Ammattilaistemme vahvalla osaamisella ja motivaatiolla työt ovat käynnistyneet hyvin, ja teemme rutiinihommien lisäksi jatkuvasti parannustöitä, joilla nostamme kentän tasoa entisestään.

Rangen uusittu nurmitii on valmiina ja otamme sen käyttöön perjantaina 24.4. klo 14:00. Lyöntialue on iso, joten toivomme että pidätte siellä sopivat etäisyydet. Liian suuri väli houkuttelee toisia tulijoita turhan tiiviiseen tuntumaan, joten käytetään vahvaa harkintaa ja tilannetajua – ja nautitaan upeasta kauden alusta!

Kentänhoitotiimi

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Kentänhoito

Hill Side Golf – kenttien kevät!

Talvehtiminen on sujunut kentillä liki täydellisesti. Kevään ilmat kovine yöpakkasineen ja välillä ilmaantuvine lämpimine jaksoineen

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös