Hill Siden uudet keltaliivit

Tiistaina 27.8. käytiin tämän kauden viimeinen seniorien seuraottelu Hill Coursella Vihti Golfia vastaan. Aurinko paistoi tyynessä ilmassa, mikä siivitti kotijoukkueen komeaan voittoon 269-235 kahdeksan parhaan pistebogituloksen yhteissummassa. Niinpä pääsimme kauden aikana plussalle, kun voitimme kolme seuraottelua (Gumböle vieraissa, Nordcenter kotona, Vihti kotona) ja hävisimme kaksi (Espoo ja Kurk, molemmat vieraissa meille liian haastavilla kentillä).

Vihti Golfia vastaan käytävissä seuraotteluissa pääpalkintona ei ole kiertävä joukkuekiertopalkinto, vaan kiertävä huomioliivi parhaalle nais- ja miespelaajalle. Lisäksi on tapana käydä normaalit erikoiskilpailut, jotka tälläkin kerralla menivät pitkälle ja tarkasti lyöville naisille. Pisimmän draivin väylällä 12 (noin 170 m) kiskaisi näet Satu Eckhardt (HSGC) ja lähimmäs lippua väylällä 17 (1,84 m) ylsi Seija Laakso (VGC). Arvontapalkinto sentään lohkesi miehille, kun onnetar antoi sen Leo Husulalle (VGC).

Pääkilpailu oli tällä kerralla kotijoukkueen heiniä. Naisten liivi saatiin pukea Anne Paakille, joka voitti naisten sarjan 36 pisteellä. Myös seuraavat sijat menivät kotiin, kun toiseksi sijoittui Sirkka P. (32 p) ja kolmanneksi Riitta E. (31 p). Paras naisvieras oli viimevuotinen voittaja Sari M. (27 p).

Miesten kisa oli tiukkaakin tiukempi. Meidän perheen jo varmalta näyttänyt kaksoisvoitto upposi kovassa hermopaineessa väylän 15 pot-bunkkeriin. Harri M. sen sijaan porskutti eteenpäin tutun tasaisesti ja merkkautti tuloskorttiinsa sellaiset lukemat, että tuloslaskentakin sekosi ja ehätti julistamaan Harrin voittajaksi. Rehellisen miehen maineessa olevan Harrin käynnistämässä tarkistuslaskennassa selvisi kuitenkin, että hänen plakkariinsa oli tullut yksi piste liikaa. Niin ollen Harrin voitto mureni puolestaan viimeisellä viheriöllä missattuun 20-senttiseen puttiin.

Miesten jännitysnäytelmä päättyi lopulta kaikkien eri vaiheiden jälkeen Reijo Lahtisen voittoon. Reijo oli kulkemassa kohti voittoa jo etuysillä tehtyään huikeat 25 pistettä, kunnes kova helleaalto alkoi pudottaa takaysillä tulostahtia huolestuttavasti. Kymppikioskilla nautittu nakkimuki piti kuitenkin Reijon sen verran tolpillaan, että hän onnistui saamaan kasaan voittoon juuri ja juuri riittäneet 37 pistettä. Paras miesvieras oli Hannu L. (35 p).

Kun oli kauniiksi lopuksi nautittu kisalounaana Hinnin tarjoama maukas kanapasta jälkiruokineen, voitiin yksissä tuumin todeta, että mukavaa oli jälleen ollut ja parhaat voittivat, niin kuin huippu-urheilussa tapana on.

Jukka

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Seniorit

KUTSU Hopeisen Peuran jahtiin

Perinteinen Peuramaa Golfin ja Hillside Golfin senioreiden välinen kaksipäiväinen taisto käydään tänä vuonna Lahden ja

Seniorit

Seniorit tienraivaajina

Hill Siden pelikausi alkoi keskiviikkona 25.3. klo 13.00, kun Valley Course avattiin. Muutamia innokkaita pelaajia

Seniorit

Hopeinen Peura

Hill Siden ja Peuramaan seniorit tekivät yhteisen kesäretken Varsinais-Suomeen 19.-20.8.2019. Mukana oli yhteensä 30 ikinuorta

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös