Huimat palkinnot odottavat ottajiaan

Golden Sun Golf ja Oitavos -kisa pelataan kahden pelaajan joukkueilla kahden päivän kisana lauantain 22.8. St Laurencessa ja sunnuntaina 23.8. Hillsidessa. Kisan vetureina ovat LAQ ja PEPE – kiitokset heille jo etukäteen tästä koitoksesta.

Lauantaina pelataan 6-6-6 formaatilla niin, että kuusi reikää scramblea, kuusireikää greensomea (tämä on haastavin jakso) ja kuusi reikää best ballia (joukkueen parempi pallo kultakin reiältä). Sunnuntai Hillsidessä pelataan scramblea. Pienenä lisämausteena on vielä se, että molemmilla kentillä kummaltakin joukkueen pelaajalta pitää peliin jäädä seitemän (7) avausta.

Golden Sun Golf on Uudessakaupungissa toimiva erinomainen golf-matkatoimisto. Heillä on kokemusta golf-matkoista vaikka minne. Kannattaa kysyä sieltä tarjous, jos suunnittelet golf-matkaa maailmalle. Mialla on mainiot yhteistyöverkostot ja upea tapa toimia. Oitavos taasen Lissabonin lähellä oleva hieno golf-kenttä residensseineen.

Tällä kertaa ilmoittautuminen kisaan St Laurencen caddiemasterin kautta puh.  019 357 821 tai caddie.master@stlg.fi mainos ja nuotit tässä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi”

EVP

viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla,

EVP

Tuulista keliä

Viimeinen viikko Hillsiden tämän vuoden kaudesta on näillä näkymin käynnistymässä. Valleyn pelikausi päättyy sunnuntaina 4.10.

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös