Ikäkausimestaruudet ratkotaan 5.-6.9.

Ikäkausimestaruuskisat nimettiin aikanaan juuri näin sillä ajatuksella, että nimi kattaa niin juniorit kuin senioritkin. Vuodet vierivät ja näyttää siltä, että juniorien osallistuminen on vielä epävarmaa. Tarkistin juuri ilmoittautuneiden määrät eri sarjoihin ja tilanne näyttää tältä:

Sarjailmoittautuneet
M507
M608
M703
MID3
N501
N601

Kuten listasta huomaamme, varttuneiden naisten sarjoihin tarvitaan lisää osallistujia, jotta sarjat järjestetään. Kilpailukutsun mukaan kussakin järjestettävässä sarjassa tulee olla vähintään 3 pelaajaa. Eri sarjoja voidaan myös yhdistää riittävän osallistujamäärän saavuttamiseksi. Niinpä ensisijainen toive olisi se, että niin N50 kuin N60 sarjaankin saataisi vähintää kaksi pelaajaa lisää – tai ainakin yksi jompaan tai kumpaan – silloin senioriittojen sarjat voitaisi yhdistää.

Olen hiukan yllättynyt, jos MIDien lukumäärä jää kolmeen. Veikkaan, että siihen sarjaan tullee vielä lisää pelaajia.

Tiukkoja koitoksia on tiedossa näissäkin kisoissa. Aika näyttää pitävätkö vanhat mestarit asemansa vai onko vuorossa uusien tähtien esiinmarssi. Kisakierroksia on avoimen mestaruukisan tavoin kaksi. Lauantaina pelataan Valley ja sunnuntaina Hill.

Kisa on maksuton (seura kattaa kulut). Jos olet pelannut ilmaisen mestaruuskisan jo avoimessa mestaruuskisassa, on kisamaksu 10 euroa.

Katsojille ja kunnustajille on poikkeuksellisesti luvassa vapaa pääsy kisoja seuraamaan. Tietenkin korona-ajan reunaehdot huomioon ottaen eli tungosta ja ruuhkautumista vältellen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi”

EVP

viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla,

EVP

Tuulista keliä

Viimeinen viikko Hillsiden tämän vuoden kaudesta on näillä näkymin käynnistymässä. Valleyn pelikausi päättyy sunnuntaina 4.10.

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös