Jännitys kohoaa huippuunsa

Tänä vuonna meillä on tarjolla kolme reikäpelikisaa. Ilmoittautumisaika niihin päättyi viime sunnuntaina. Eniten osallistujia on tulossa Captain’s Cupiin kaikkiaan 37 pelaajaa. Mestaruuskisassa on mukana 28 pelaajaa ja seniorien kaavion on ilmoittautunut 32 pelaajaa. Kilpailuaika alkaa ilmoituksen mukaan ensi viikon maanantaina eli 18.5. Kunkin kierroksen pelaamiseen on varattu tietty aika – määräpäivät saamme varmaankin kaavioihin näkyviin.

Toinen jännitystä nostattava asia on Hillin väylän 2 uuden viheriön saaminen käyttöön. Sekin hetki on lähempänä kuin koskaan. Veikkaan että itse kultakin menee hetkinen uuden viheriön metkujen opetteluun. Vielä on maltettava sen verran, että viheriön vierustan nurmet asettuvat paikalleen. Sen verran tiedän, että niin greeniä kuin liepeitäkin on jo päästy leikkaamaan.

Varsinainen uutinen on kuitenkin se, että ensimmäinen pääskynen lenteli tänään kentällä. Lumikuuroista huolimatta nyt alkaa olla kesä.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Early Birdie 13.6. kello 03:55

Anivarhain lauantai aamuna 13.6. käynnistyy Early Birie kilpailu. Tälle kertaa pidämme kirjaa gamebookilla ja painettuja

EVP

Hentoa vihreää

Ensimmäiset koivut ovat jo vahvasti hiirenkorvalla. On kevään vaalean vihreiden viikkojen aika. Tavallisesti tämä väri

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös