KIERTOPOKAALI ON VIIHTYNYT RUUKISSA

21.7.2020 RuG vs. HSGC -seurakilpailu XVI

Kuusitoista hilliläistä ja ruukkilaista kokoontui tiistaina seurakilpailuun Hill Side Golfissa aurinkoisen sään ja henkilökunnan saattelemana. Kuudettatoista seurakilpailua lähdettiin pelaamaan Ruukin kapteeniston Sören Isakssonin ja Tuija Elomaan toiveesta hieman erilaisella ottelukaaviolla. Singelipelit oli tällä kertaa jätetty pois ja reikäpelejä lähdettiin pelaamaan Four Ballina pareittain ilman tasoituksia. Eli kahdeksan peliä ja kahdeksan pistettä jaossa. Neljä lähtöryhmää lähti hakemaan paremmuutta Valley Courselle ja neljä Hill Courselle.

Aikaisemmista viidestätoista kilpailusta upea kiertopokaali oli jäänyt Hillin haltuun vain neljä kertaa: vuosina 2008, 2012, 2016 ja 2017. Tuore kapteenipari Pirjo Sianoja-Laine ja Ari Tuuli tuumasivat ennen kisaa, että olisiko nyt meidän vuoro. Lähdetään ’taistoon’ iloisella ja rennolla mielellä.

Valley Coursella kisan avasivat meiltä pari Pasi Tanskanen & Kimmo Kulta, vastassaan Tuomo Savonen & Kari Kumpulainen. Pasi ja Kimmo toivat Hillille ensimmäisen pisteen seurakisaan. Toisessa ryhmässä parimme Kimmo Salo ja Jyrki Nykänen joutuivat taipumaan Ruukin parille Juha Saaristo & Kim Sundström. Kolmantena lähtöryhmänä Valleylle lähtivät meiltä Harri Mykkänen & Jukka Paakki vastassaan Erkki Peurala & Timo Leino Ruukista. Harri ja Jukka hoitivat Hillille seuraavan pisteen. Neljäntenä parina pistejahtiin lähtivät Anssi Vanjoki & Pekka Laine vastassaan Jorma Ketola & Henrik Holmberg. Anssi ja Pekka toivat Hillille kolmannen voiton ja tärkeän pisteen.

Hill Courselle lähtivät latua avaamaan Anne Paakki & Elina Ulpovaara vastassaan Heidi Saarinen & Ulpu Helkkula Ruukkista. Tämän taiston voittivat Heidi ja Ulpu. Toisena starttasivat Satu Eckhardt & Sirkka Peltokorpi ja Ruukkista Helpi Tapio ja Mirja Papunen. Tiukka ottelu päättyi Sadun ja Sirkan voittoon ja toi Hillin joukkueelle jo neljännen pisteen. Timo Riikonen & Jarmo Tukiainen saivat vastaansa Ruukin nuoret tulevaisuuden lupaukset Astor Sjöblomin & Tiger Savosen. Tällä kertaa kokemus oli nuoruutta vahvempi ja toi voittopisteen Hillille. Kapteenit, Pirre & Ari ja Tuija & Sören starttasivat viimeisessä lähtöryhmässä Hillille. Vielä kymppiväylälle tilanne oli 1 Up Pirrelle ja Arille, mutta sitten Sören ja Tuija tasoittivat pelin yhdellätoista. Väylä 14 meni Ruukin kapteeneille ja he siirtyivät ensimmäisen kerran johtoon. Kapteeniparien peli päättyi 2/1 Ruukille (väylä 17) ja yksi piste matkasi heidän joukkueelle. Kokonaistulos oli kuitenkin 5-3 Hillille ja näin Pirre ja Ari pääsivät erinomaisesti pelanneen joukkueen puolesta vastaanottamaan kiertopokaalin vuodeksi Hillin haltuun. Ruukkilaiset kiittivät hyvätasoisesta & -henkisestä kilpailusta kaikkia hilliläisiä. Ruukkilaiset lähettivät erityiskiitokset kenttähenkilökunnalle erinomaisessa kunnossa olevista kentistä ja keittiölle kiitokset maukkaasta ruuasta. Ensi vuonna seurakisa pelataan Ruukissa.

Aurinkoisin golfterveisin

Kapteenit Pirre ja Ari

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Kapteenit

Seuraotteluiden satoa

Naisten neliseuraottelu Hill Side voitti 13.7. pelatun naisten neliseuraottelun. Joukkueessa pelasivat Päivi R, Sirkka P,

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös