Kuukausikilpailu 2020

Kuukausikilpailut alkavat. Kenttä on kesäkuussa Valley ja tee on miehet keltainen ja naiset punainen. Pelataan pistebogey kilpailuna. Tulos ilmoitetaan osoitteeseen lund.tomi@gmail.com. Kolmen kisan yhteistuloksen voittaja julkistetaan kauden päätöstapahtumassa. HUOM! Jokainen pelaaja ilmoittaa tasoituskierroksen tuloksen joko Gamebookilla tai nexgolf järjestelmän kautta, ei caddiemasterille. Caddiemasterit eivät ole vastuussa tuloksen ilmoittamisesta. Kumminkin pelataan pilke silmä kulmassa.

Peliaikaa on jokaisen kuukauden ensimmäinen kokonainen viikko(kilpailuaika löytyy nexgolfista). Voit pelata yhden kierroksen kyseisellä viikolla, ilmoittautuminen caddiemasterille. Kenttä vaihtuu joka kuukaudelle (kesäkuu Valley, Heinäkuu Hill, elokuu Valley). 

Pelimuotona PisteBogey, miehet keltainen tii ja naiset punainen tii. Kilpailun hinta on 5 € per kierros. 

Eclectic 2020

Eclectic on koko kauden kestävä koitos, jossa pelaaja hakee omaa parasta tulostaan jokaiselle väylälle. Jokainen kierros on mahdollisuus parantaa kauden eclectic-tulostasi.

Koitos alkaa kentän avauduttua ja päättyy viikko ennen kentän joko sulkeutumista tai päättäjäisjuhlaa, riippuen siitä kumpi raja tulee ensimmäisenä vastaan. 

Kilpailunjohtajana on Matti Kokkinen.

Tulokset syötetään omatoimisesti alkeelliselle lomakkeelle. Kirjoita nimesi etunimi – sukunimi muodossa. Merkitse tulokset sille kentälle, jonka olet pelannut. Osallistuaksesi kisaan edellytetään vähintään 9 reiän kierrosta. Viimeiseksi klikkaa painiketta ”LATAA”. 

Tulosten syöttämiseen: Eclectic_2020_kierrosten syöttöllinkki

Eclectic2020 alkaa, kun kenttä avautuu talven jälkeen ja jatkuu siihen asti kuin kenttä on auki. 

Eclectic 2020 tilanne

Tilanne (eo. otsikko on linkki taulukkoon) päivittyy satunnaisen säännöllisesti.

Eclectic on maksuton ja siihen saavat osallistua kaikki HillSidessä pelaavat.

Lopuksi varoituksen sana. Eclectic on addiktoiva kilpa. On väyliä, joille teet helposti birdien ja jokin toinen väylä voi asettua vastahankaan ja parinkin tekeminen on haastavaa. Pääset mittaamaan itseäsi pelaajana joka kierroksella.

Jos tulet mukaan kisaan kesken kauden, niin myös aiemmin kentillämme pelatut vähintää 9 reiän kierrokset kelpaavat. Eclectic-tuloksissa ei saa olla anneettuja putteja vaan pallo on pelattava reikään saakka. Scramblessä, greesomessa tai muissa joukkuepeleissä vain HIO kelpaa electiciin, vaikka esim. scramble tulos olisi pelattu vain sinun pallollasi. Bestball joukkuekisat, joissa pelattaan omaa tulosta hyväksytää eclectic-tuloksiksi.

Keskinäinen järjestys taulukossa ratkeaa kaikkien väylien yhteistuloksen perusteella. Jos tilanne on tasan järjestys säätyy Valleyn 18 reiän tai jos niidenkin tulos on sama niin viimeisen 9 reiän perusteella. Jos kaikilta väyliltä ei ole tulosta, keskinäinen järjestys määräytyy em. perustein ja lisäksi otetaan huomioon, kuinka paljon on tuloksettomia väyliä.

Ajankohtaista

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös