Kovia tuloksia ja kuumaa säätä

Kauden 2020 avajaiskisa pelattiin sunnuntainan helteisissä olosuhteissa. Tulostaso oli huiman hyvä. Voittaja eli tämän kisan parhaista paras, oli Pasi T ja tasoituksellisessa kisassa Jarmo L. Hienot suoritukset. Kunniaa molemmille ja onnittelut myös muille kisassa menestyneillä sekä mukana olleille.

Hellesää ohjasi omaa pelaamistani niin, että tiiaus ajoittui aamuun tai myöhäiseen iltaan. Ajoitus auttoi siihen, että aivan ankarimma paisteen aikana ei kentällä oltu. Kesä on vasta alussa ja voi hyvinkin olla niin, että toinen kuuma jakso meille vielä järjestetään. Pallo lentää kuumassa säässä hiukan paremmin kuin kylmässä säässä. Kuumalla kelillä on tärkeää pitää huolta siitä, että jano ei pääse yllättämään. Jos kentällä tulee jano, olet jo armotta myöhässä. Vaara pyöriin, että keskittyminen herpaantuu ja käy niin, että pallo menee sinne minne se haluaa omista toiveistasi piittaamatta.

Eclectic -kierroksia kirjautuu noin 10 viikossa. Tämä kertoo siitä, että meillä on jo aika hyvät scoret taulukossa, eikä joka kierroksella enää saada tulosta parannettua. Mutta joka kierroksella on kuitenkin siihen mahdollisuus. Niinpä voi käydä, että vaikka Valleyn väylä 8 alkaa vainota, eikä PAR tule korttiin vaikka avaus olisi oikein hyvä. Voi lohduttaa, että kyllä sitkeä yrittäminen aikanaan palkitaan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Uutiset

Kaverit mukaan rundille!

Tämän viikon, huomisesta alkaen, (29.9-4.10) tarjouksena Hill Siden pelioikeuden omaavat saavat tuoda ystäviään pelaamaan edullisella

EVP

Olipa mukava kisa ja kekkerit

HillyBilly Oy antoi meille kaksi mainiota pelikautta. Ilman Lassin ja Jyssyn toimeliaisuutta tilanne saattais olla

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös