M60 sarjassa päädyttiin pelaamaan lisää reikiä voittajan selvittämiseksi

Ikäkausimestaruuskisan M60 sarjassa päädyttiin kahden kierroksen jälkeen tasatulokseen. Kun on kyse mestaruuskisasta, niin pelataan tasoituksitta ja mestaruus ratkaistaan lyöntierolla – ei viimeistin reikien perusteella. Selvitettävänä on se, kuka on pelaajista paras. Jos kaksi tai useampia pelaajia päätyy samaan tulokseen, pelataan lisää reikiä. Tämä jatkuu siihen asti, kunnes toinen voittaa.

M60 sarjassa tasatuloksessa olivat Sami ja JP. Herrat pelasivat tänään sarjansa viimeisessä ryhmässä ja pelin tilanne oli koko ajan selvillä. Samin etuysi oli tasan PAR-tuloksessa ja JP puolestaan lopetti takaysin birdie – par – birdie.

Ensimmäisellä jatkoreiällä JP:n lähestyminen oli viheriön takareunassa. Sami puolestaan lähestyi noin kahteen metriin. Tuokio vain ja molempien herrojen tuloksena oli 4 eli PAR. Siispä tiille 2.

Toinen jatkoreikä. Kakkosella molemmat avasivat hienosti bunkkerin tasalla. JP:n kakkoslyönti päätyi punaisen 100 metrin tupsun oikealle puolelle. Sami taasen päätyi firstcuttiin (koneen levyinen hiukan raffia lyhyemmäksi leikattu kaista) väylän vasemmalle puolelle noin 150 metrin päähän. Samin kolmas lyönti ei tainnut mennä ihan suunnitellusti, mutta kuin ihmeen kautta pallo säily kuivana ollen pumppukopin vieressä noin kahden metrin päässä vesiesteestä. JP:n kolmas lyönti jäi viheriölle aivan etureunaan. Sami puolestaan päätyi neljännellä lyönnillään viheriön keskitasanteelle oikeaan reunaan. JP:n putti päätyi noin 1,5 metrin päähän reiästä. Samin kuusi metrinen lyönti nro 5 jäi noin 10 sentin päähän reistä. Lyhyt putti upposi ja tuloksen bogey (6). JP:n PAR putti ei uponnut ja hänenkin tuloksekseen 6.

Kolmas jatkoreikä. JP avasi aivan väylän päähän punaisen tupsun tuntumaan. Sami puolestaan päätyi viimeiselle tasanteelle väylän päätyyn. Samin lähestymine aivan viheriön etuosaan ja JP lähes yhtä etäälle lipusta lipun toiselle puolelle. Saman birdie putti päätyi noin 40 sentti reiän vasemmalle puolelle. JP:n putti oli mennä reikää, mutta kiepahti viime voimilla kuitenkin ulos. Molemmille tulokseksi PAR.

Neljäs jatkoreikä. JP avaa lipun tasalle viheriön oikealla puolelle noin 6 metrin päähän viheriöstä. Samin avaus viheriölle lipun tasalle noin 7 metrin päähän reiästä. JP:n chippi oli hyvä, mutta valui noin 3 metrin päähän lipun alapuolelle. Samin putti päätyi lipun viereen noin 40 sentin päähän reiästä. JP:n pitkä putti ei aivan ylettynyt reikään. Samin PAR putti päätyi kuppiin. Voittaja oli siten selvillä. Jatkoreikiä seuraamassa ollut asiantunteva yleisö onnitteli voittajaa ja samalla myös kisan kakkosta. Hienoa peliä ankarassa hermopaineessa molemmilta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Olipa mukava kisa ja kekkerit

HillyBilly Oy antoi meille kaksi mainiota pelikautta. Ilman Lassin ja Jyssyn toimeliaisuutta tilanne saattais olla

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös