MESTARUUSMITTELÖT

Parhaillaan on käynnissä kilpa seuramme lyöntipelimestaruudesta. Kisassa pelataan molemmat kentät. Tällä kertaa lauantaina pelataan Valley ja sunnuntaina Hill. Nuoruuden päivinä avoin mestaruus pelattiin niin, että ensimmäisenä päivänä pelattiin kaksi kierrosta ja toisena yksi. Tämä nykyinen kahden kierroksen kisa on mielestäni parempi – vaikka itse olinkin siinä luulossa, että pelataan aikaisemmalla formaatilla. Siinä syy, etten ole mukana.

On nimittäin niin, että pappagolfarille kaksi kierrosta samana päivänä on ankara rupeama – ja vaikeinta olisi seuraavan päivän aamuna. Syynä tällaiseen jäykistelyyn lienee miehekäs (?) venyttelemättömyys. Olen nimittäin jo ammoisina aikoina kuullut arvostamaltani monipuolisen liikunnan harrastajalta arvion, että venyttelystä saattaa seurata diarrea. Mitä se sitten merkitseekään.

Tänään ja huomenna ratkeaa avoin mestaruus. Lauantaina 5.9. ja sunnuntaina 6.9. pelataan ikäkausimestaruuksista. Sarjoja on useita. Jos käy niin, että johonkin sarjaan ei saada kolmea osallistujaa niin ko. sarjan pelaajat yhdistetään toiseen sarjaan. Ilmoittautumien ikäkausimestaruuskisaan on jo avoinna. Sinne pääset ajanvarauksen kautta ja sieltä valitset kilpailut.

Niin avoimissa mestaruuskisoissa kuin ikäkausimestaruuskisassakin mukaan pääsevät pelaajat, joiden kotiseura on Hillside. Osallistumismaksua ei ole tosin sillä tarkennuksella, että jos innokas pelaaja osallistuu sekä avoimiin että ikäkausimestaruuskisoihin, niin jälkimmäisen kisan hinta on maltilliset 10 euroa.

Kilpailu on aina hiukan jännittävää. Pieni kihelmöinti tuntuu ainakin tiillä nro 1. Mieli pitäisi kyetä pitämään tyhjänä muista asioista ja yltiöpäisiä riskejä pitäisi koittaa välttää. Saapa nähdä miten avoimesta mestaruudesta kisaajat näissä asioissa onnistuvat. Toisinaan on käynyt samalla tavalla kuin isoissakin kisoissa, että viimeisen kierroksen takaysi tai jopa viimeiset kuusi väylää muuttavat kärjen järjestystä.

Ja vielä loppukaneetiksi: ikäkausipelaajat ilmoittautukaa mukaan ikäkausimestaruuskisoihin, niin saadaan sillekin viikonlopulle hyvä meininki ja paljon tarinoita yllättävistä käänteistä kisan kulusta.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi”

EVP

viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla,

EVP

Tuulista keliä

Viimeinen viikko Hillsiden tämän vuoden kaudesta on näillä näkymin käynnistymässä. Valleyn pelikausi päättyy sunnuntaina 4.10.

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös