Naprapaatti Jesse Nyman – kohti vaivattomampaa golfia

Hill Side Golfin yhteistyökumppani Naprapaatti Jesse Nyman kävi pitämässä vastaanottoa klubitalolla kahdesti kuluneena kesänä ja muutamat jäsenet pääsivät näin hyödyntämään palvelutarjontaa paikan päällä. Yhteistyö on jatkunut vuodesta 2018 ja sitä pyritään kehittämään jatkuvasti.

Mikäli olisit ollut kiinnostunut hyödyntämään Jessen palveluita, mutta aikataulut eivät kyseisille päiville osuneet kohdilleen, niin ei hätää! Jessen vastaanoton löydät Nummelan keskustasta Nummelan Osteofysion tiloista (Tuusantie 3) ja Lohjalta. Hill Side Golfin jäsenenä olet oikeutettu etuhintaiseen 1. käyntiin naprapaatin vastaanotolla (50 €, norm. 65/60 €). Edun saat lunastettua mainitsemalla jäsenyydestäsi varauksen yhteydessä. Etu on voimassa toistaiseksi.

Naprapaatilta voit hakea apua tuki- ja liikuntaelimistön sairauksien sekä toiminnanhäiriöiden aiheuttamiin kiputiloihin ja/tai toimintakyvyn rajoitteisiin. Näitä voivat olla esim. selkä-/niskakipu, raajojen säteily-/puutumisoireet, päänsärky, huimaus, leukanivelen ongelmat, rasitus-/urheiluvammat tai raajanivelten kiputilat.

Ajanvaraus Nummelaan: https://www.varaaverkossa.fi/places/nummelan-osteofysio-oy-830

Jessen yhteystiedot:

040 845 9658

jesse@nummelanosteofysio.fi

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Uutiset

Löytötavarat

Löytötavaroita on taas kertynyt muutaman laatikollisen verran. Noudathan omasi viimeistään sunnuntaina 11.10, kiitos. Tämän jälkeen

Opetus

Aikuistan talvitreenit 2020/2021 – varaus avattu

Talvikauden treenit 10x suoritamme Golf Areenan simulaattoreissa ja lähipelialueella.  Päivitetty 11.10.2020 Maanantaisin                                              7.12, 11.1, 18.1, 25.1,

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös