Olipa mukava kisa ja kekkerit

HillyBilly Oy antoi meille kaksi mainiota pelikautta. Ilman Lassin ja Jyssyn toimeliaisuutta tilanne saattais olla ihan toinen. Suuret kiitokset em. suurmeihillemme. 

Hyvin on vielä muistissani kuin Jyssy kipailutoimikunnan ansiokkaana puheenjohtajana viritti ensimmäistä mestaruuskisaa Meri-Teijon kentällä. Oma kenttä oli rakenteilla, mutta mestaruudesta päästiin jo ottelemaan – taisi olla niin, että ratkaisu haettiin silloin jatkoreiältä. Lassi puolestaan rakensi Hillsiden henkeä kapteenin vastuullisessa asemassa. Ja hyvin siinä hommassa pärjäsikin.

* * *

Nautimme parhaillaan aivan poikkeuksellisista syyssäistä. Nämä meille kovin hyvin kelpaavat. Enpä usko, että kukaan kaipaa harmaita sadepäiviä ja keskeytymätöntä tihkusadetta. Eihän syksyn säät aina ankeita ole, mutta juuri nyt poikkeuksellinen lämpöaalto on ilonamme.

Niin tai näin. Syksy on tulossa. Tiedossa on, että Valleyn syystyöt sulkevat kentän 5.10. Hillin puolella viimeinen pelipäivä lienee 11.10.

Eilinen päätöskisa pelattiin arvotuilla pareilla scramblenä. Minulla oli uskomaton arpaonni, kun pääsin kisaan Jollen parina. Mieli oli tosi hilpeä, kun oman onnistuneen driven jälkeen sain nostaa pallon taskuun ja köpötellä vielä sata (100) metriä lähemmäs lippua jatkamaan Jollen driven paikalta. Samassa ryhmässä Juha R:lla oli hiukan sama tilanne, kun Santeri K antoi driverillä pallolle kyytiä. Kisa kuin kisa, lopulta parhaat julistetaan voittajiksi. Tässä kisassa voittajajoukkueessa yhdistyivät ylivertainen taito ja kokemus. Onnittelu vielä kertaalleen Valdelle ja Pasille – kokemusta joukkueella oli käytössään karvan alle 150 vuotta. Hienosti pelasitte.

Tieto siitä, että kentälle on löytynyt uusi omistaja on myös kuultu. Varmaankin saamme lisätietoa pikapuoliiin siitä, millaisella konseptilla ponnistamme eteenpäin. Meillä on tosi mukava porukka ja leppoisa meininki sekä kaksi hienoa kenttää ja oivallinen porukka kenttiä hoitamassa. Siitä on hyvä jatkaa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi”

EVP

viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla,

EVP

Tuulista keliä

Viimeinen viikko Hillsiden tämän vuoden kaudesta on näillä näkymin käynnistymässä. Valleyn pelikausi päättyy sunnuntaina 4.10.

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös