Päättäjäiskisa ja kekkerit lauantaina 26.9.

Tänään iltakierros pelattiin varsin kesäisessä säässä. Tuntemani nuorempi golfvirtuoosi totesi, ettei ole pelannut vielä kierrostakaan pitkissä housuissa juhannuksen jälkeen – polvihousut ovat riittäneet. Sää on meitä suosinut ja arvaanpa, että jatkaa samaan malliin. Saattaa olla, että saavutamme kaikkien aikojen kierrosennätyksen – se tarkoittaisi pitkälle yli 30 000 kierrosta.

Elokuun lopulla auringonlasku aikaistuu noin 20 minuuttia viikossa. Niinpä töistä ei enää parin viikon päästä ehdi iltasella kuin korkeintaan puolikaskierrokselle. Pelit siirtyvät viikonlopuille tai arkeen otetuille lomapäiville – jos jollakulla on niitä vielä jäljellä. Syksyn golfmatkat ovat vielä koronan uhkaamana, joten kannatan kierroksia kotikentällämme.

Ja vihdoin asiaan. Lauantaina 26.9. on kauden päätöskisa ja sen jälkeen illalla juhlallisuudet klubilla. Päätöskisana on pariscramble arvotuilla joukkueilla. Luotettavalta taholta saamani vihjeen perustella tasoituslyöntejä saataneen puolet joukkueen yhteenlasketusta tasoituksesta. Scramble on aina hauskaa. Jos mokaat, niin kaveri voi paikata, koska kumpikin pelaaja saa lyödä samalta paikalta. Ja jos parisikin epäonnistuu, niin omakaan källäys ei enää harmita niin paljon. Onko ylipäänsä tarpeen mustata mieltä epäonnistuneen lyönnin jälkeen. Ainahan kehno lyönti yllättää (aikalailla yhtälailla hyvä osuma palloon on iloinen ylläts), mutta eipä asia niin kovin vakava kuitenkaan ole. Golfin parhaita piirteitä on se, että uusi lyönti on aina uusi mahdollisuus.

Jos et ole aikaisemmin ollut mukana klubin kisoissa, niin nyt kannatta kilpaura aloittaa ja ilmoittautua mukaan niin kisaan kuin kekkereihinkin. Oma veikkaukseni on, että voittotulos tulee olemaan 63 lyöntiä. Ja enpä yllättyisi, jos jopa kävisi niin, että kisaan osallistuneiden kesken myös arvottaisi palkintoja – varmaahan tämä ei ole, mutta toivossahan on hyvä elellä.

Nyt ilmoittautumaan (sinne pääset ajanvarauksen kautta valitsemalla ylävalikosta kilpailut) – voit ilmoittautua myös soittamalla caddiemasterin toimistoon – puh. 020 7411 280 tai s-postilla caddiemaster@hillsidegolf.fi.

PS. Scramblessä tehdyt hole in onet kelpaavat myös eclectic-kisaan!

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi”

EVP

viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla,

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös