Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi” enkä ”kuka ja kuinka” teemoja. Mieleen tulee paljon hauskoja muistoja vuosien varrelta. Golfia on pelattu mainioilla kentillä ja hauskassa porukassa. Iloisia iltamiakin on pidetty ja mieleen tulee muun muassa mainion duon esittämä suklaasydän – niistäkin kekkereistä taitaa olla jo toistakymmentä vuotta.

Hienoa on ollut seurata pelitaitojen kehittymistä itse kullakin. Kuuminta hottia sen teeman ääreltä ovat nykyisin jo aikuisen kirjoissa olevat entiset juniorit ja tietenkin Valde – kunniajäsenemme. Muistan vielä hyvin senkin, kun lähdin aamukierrokselle Valden perään – ja aamukierros tarkoittaa tässä tapauksessa lähtöaikaa aamu kuuden aikaan. Valde lähti ensin. Odottelin tiistaiaamun porukoita, jotka olivat kaikki estyksissä. Niinpä lähdin Valdea tavoittamaan, joka oli juuri kakkostiillä avaamassa. En saanut kiinni, vaikka kierrokseni kesto oli 2 tuntia ja vartti. Niin vain paineli Valde samaa vauhtia. Aika poika – kun muistetaan, että ikää oli silloin jo yli 80 vuotta.

Paljon on mielessä muitakin tarinoita, mutta jätän ne odottelemaan tulevia aikoja. Arvelen, että ennen pitkää saamme tietoa siitä, miten kentällä ensi vuonna pelataan.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla,

EVP

Tuulista keliä

Viimeinen viikko Hillsiden tämän vuoden kaudesta on näillä näkymin käynnistymässä. Valleyn pelikausi päättyy sunnuntaina 4.10.

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös