Reikäpelit etenevät

12.7. on seuraava reikäpelien määräpäivä. Silloin pitää viimeistään pelata käynnissä olevan kierroksen keskinäiset koitokset. Tästä eteenpäin tahti tiivistys ja määräpäivät ovat noin kolmen viikon välein. Reikäpelikaaviot löytyvät Kilpailut valikosta (linkki tässä). Tällä kaudella pelaamme kolme reikäpelikaaviota: mestaruuskisa (tasoitukseton takatiiltä sininen/valkoinen), Captain´s Cup 2/3-tasoituksin (keltainen ja punainen tii) ja senioreiden reikäpeli 2/3-tasoituksin (keltainen ja punainen tii).

Reikäpeli on mukava kisamuoto ja samalla koittelee pelaajien paineensietoa joka reiällä. Jo varmatakin tuntunut reikävoitto saattaa yhtäkkiä muuttua metrin must make puttiin, kun vastustaja laittaakin näppärästi 10 metrisen putin kuppiin. Kyllä siinä ohimosuonet hiukan jo tykyttävät ja pieni pelko putin hoitamisesta saattaa hiipiä mieleen. Mutta pelko pois. Pallo kuppiin ja seuraavalle tiille.

MIDit olivat tänä viikonloppuna mittaamassa keskinäistä paremmuuttaan Valleyllä. Kenttä oli hienossa trimmissä ja kelikin haastoi sopivasti. Siitä huolimatta kisassa pelattiin myös erinomaisia tuloksia. MIDit ovat pelaajia, jotka täyttävät kuluvana vuonna 30 tai sitä vanhempia.

Seniorit ovat tänä vuonna 50 täyttäviä tai vieläkin kokeneempia.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

MESTARUUSMITTELÖT

Parhaillaan on käynnissä kilpa seuramme lyöntipelimestaruudesta. Kisassa pelataan molemmat kentät. Tällä kertaa lauantaina pelataan Valley

EVP

Rangen riemuja

Hyvät harjoittelupaikat ovat golfarille iloinen asia. Meillä ne ovat Suomen huippuluokkaa. Ensimmäinen asia on se,

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös