Senioreiden kesäretki

ENNAKKOTIEDUSTELU

Hopeisen peuran metsästysaika lähestyy ja taas olisi aika valita metsästyspaikka ja -aika. Isäntänä tänä vuonna toimii Peuramaa Golf/ Matti Santanen. Jahtitapahtuma on kaksipäiväinen: ensimmäisellä kierroksella pelataan pistebogey-kisa ja toisella kierroksella scratch-kisa (tasoitukseton lyöntipeli), ja pelaajan kokonaistulos saadaan vähentämällä scratch-tuloksesta pistebogey-tulos. Peurajahti on yksilökilpailu, jossa on vahva joukkuepelitunnelma.

Ajatuksena on lähteä joko lahden yli Eestiin tai sitten pysyä kotimaassa ja pelata esimerkiksi Vääksyn Kanavagolfissa. Ajankohta olisi syyskuun ensimmäinen viikko.

Koska järjestelyt vaativat joukon sitoutuneita pelaajia, ennakkotiedustelu on tarpeen.

Te Hill Siden seniorit, jotka olisitte halukkaita lähtemään Hopeisen peuran golfmetsästysmatkalle viikolla 36, lähettäkää nimenne ja yhteystietonne (puhelinnumero ja sähköpostiosoite) alustavaan varaukseen heinäkuun aikana Pentti Pulkkiselle (pentti.pulkkinen@kolumbus.fi, 050 5482474). Ilmoittakaa samalla, lähdettekö mieluummin Eestiin (Estonian Golf, Tallinna) vai Suomeen (Kanavagolf, Vääksy/ Lahti).

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Uutiset

Hillin siimaustalkoot pe 17.7

Järjestämme siimaus- ja bunkkerien kitkentä talkoot perjantaina 17.7 klo 8-10.30. Aloitamme yhteisellä aamupalalla ja tehtävien

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös