Seniorien kausi melkein paketissa

Forecasta päätellen on kesä vaihtunut syksyksi, mikä tarkoittaa samalla sitä surkeutta, että golfkausi 2020 alkaa vedellä viimeisiään. Koronan takia kausi on ollut erilainen kuin yleensä, mutta turvatoimenpiteitä säntillisesti noudattamalla on golfkisoja kuitenkin pystytty järjestämään lähestulkoon normaaliin tapaan. Seuraavassa yhteenveto Hill Siden seniorien kaudesta.

Seuraotteluissa jäimme harmittavasti pienelle miinukselle, kun voitimme 2 ottelua (Gumböle Golf kotona, Espoon Golfseura kotona) mutta hävisimme 3 (Kurk Golf kotona, Vihti Golf vieraissa, Nordcenter Golf & Country Club vieraissa). Myös Uudenmaan Golfseniorien (UAS) reikäpeli-cup sujui mollivoittoisesti, kun jäimme alkulohkoon.

Muutama henkilökohtainen onnistuminen vieraskentillä toki saatiin, kun Otto Virtanen voitti Suomen Golfseniorien (SGS) aluetourin osakilpailun Kurk Golfissa ja Harri Mykkänen metsästi Hopeisen Peuran Peuramaan seniorien kanssa Lahden Golfiin ja Kanavagolfiin tehdyllä yhteisellä kesäretkellä. Metsästysmatka oli muutenkin Hill Siden juhlaa, kun Marja Tuupainen ja Pasi Vainio voittivat 1. päivän pistebogikisat ja Sirkka Peltokorpi voitti 2. päivänä pelatun tasoituksellisen lyöntipelin. Sirkka-Pena sai lisäksi pukea ylleen naisten tyylikkään kiertävän huomioliivin Vihti Golfia vastaan käydyssä seuraottelussa.

Ikäkausi-lyöntipelimestaruuskisoissa leivottiin seuraavat seniorivoittajat: N50 Leena Lehtonen, N60 Monica Korhonen, M50 Pasi Tanskanen, M60 Sami Kallio, M70 Seppo Väli-Klemelä. Harri Mykkänen voitti seniorien reikäpelicupin, ja myös Captain’s Cupissa oli kokemus valttia, kun kovatasoinen ja hyvähenkinen finaali käytiin kahden seniorin välillä – ja kappas kummaa, minä onnistuin voittamaan!

Seniorien kuukausikilpailuissa ratkottiin perinteiseen tapaan neljän pokaalin kohtalo. Kun huomioon otettiin kolme parasta sijoitusta neljästä kuukausikilpailusta, saatiin seuraavat voittajat: naisten pistebogey Sirkka Peltokorpi, naisten scratch Päivi Rinne, miesten pistebogey Boris Panschin, miesten scratch Harri Mykkänen. Kuukausikilpailut eivät näyttäneet kärsivän koronasta, sillä niissä oli mukana melkein joka kerta 28 pelaajaa eli täsmälleen sama määrä kuin edellisinä vuosina.

Vaikka kausi lähestyy loppuaan, on senioreilla jäljellä vielä muutama hyvä tilaisuus näyttää pelikuntoa sekä itselle että muille. Lauantaina 26.9. on seuran yleinen päätöskisa (Valley Course) ja päättäjäisillanvietto, jossa syödään maittavaa ruokaa, palkitaan voittajia, ihmetellään taikatemppuja, kuullaan musiikkia ja pelataan bingoa. Torstaina 1.10 pelataan Senior everybody (Valley Course), joka on lounaineen ilmainen, paitsi että jokaisen on tuotava palkintopöytään noin 12 euron arvoinen palkinto. Näihin kumpaankin tapahtumaan voi ilmoittautua NexGolfissa tai caddiemasterille.

Syksyisin golfterveisin,

Jukka

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Uutiset

Kaverit mukaan rundille!

Tämän viikon, huomisesta alkaen, (29.9-4.10) tarjouksena Hill Siden pelioikeuden omaavat saavat tuoda ystäviään pelaamaan edullisella

Uutiset

On kiitoksien aika

HillyBilly Golf Oy perustettiin kaksi vuotta sitten varmistaaksemme golf-harrastuksen jatkumisen Hill Siden kentillä. Operointisopimuksen tarkoitus oli

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös