Seniorit kovaan vauhtiin

Kun koronarajoitukset lieventyivät kesäkuun alussa, päästiin kauden ensimmäinen seniorien kuukausikilpailu pelaamaan hyväkuntoisella Valley Coursella torstaina 4.6. Mukana oli 28 ikinuorta senioria, siis oikein passeli määrä. Sää oli melkein loppuun saakka pilvipoutainen, mutta viimeinen ryhmä joutui saamaan niskaansa pienen sadekuuron. Ryhmässä oli tietysti mukana golfkenttien Aku Ankka, eli minä. Onneksi Hinnin tarjoama maittava kisalounas poisti orastavan harmituksen nopeasti.

Seniorit olivat käyttäneet korona-ajan harjoittelemalla ahkerasti, sillä tulostaso oli jopa tavanomaista kovempi. Päivän korkeimmat pisteet, 41, takoi tuttuun tyyliinsä Harri M. Miesten sarjan seuraavina olivat Juha R. (39 p) ja Jarmo T. (37 p). Kun lähimmäs väylän 10 lippua löi avauksensa Juha R. (3,57 m) ja arvontapalkinnon kaappasi itselleen Pasi V., oli kilpailu tällä kerralla miespainotteinen, etenkin kun Harri ja Pasi T. tekivät päivän parhaan scratch-tuloksen 77 ja myös seuran 90-vuotias ikäpresidentti Valde K. innostui pelaamaan elämänsä parasta golfia keräten komeat 36 bogipistettä (takaysillä peräti 21).

Naisten pistebogi-sarjan paras oli Sirkka ”Pena” P. (38 p) kintereillään Paula-Riitta E. (myös 38 p) ja Satu E. (37 p). Satu puolestaan voitti naisten scratch-sarjan 89 lyönnillä.

Seuraavat seniorien kuukausikilpailut pelataan torstaina 2.7. (Hill Course), torstaina 6.8. (Valley Course) ja torstaina 10.9. (Hill). Lisäksi torstaina 1.10. pelataan ”senior everybody” (Valley).

Myös seniorien seuraottelujen päivämäärät on sovittu. Kaikki kotiottelut käydään vieraiden pyynnöstä Hill Coursella: Gumböle Golfia vastaan tiistaina 23.6., Kurk Golfia vastaan tiistaina 30.6. ja Espoon Golfseuraa vastaan tiistaina 28.7. Näihin kaikkiin voi jo ilmoittautua NexGolfissa tai caddiemasterin kautta. Vierasottelut pelataan maanantaina 20.7. (Vihti Golfia vastaan) ja keskiviikkona 5.8. (Nordcenteriä vastaan). Viime kaudelta jäi kana kynittäväksi Kurkia ja Espoota vastaan, joten eiköhän tällä kerralla näytetä, missä kaappi seisoo!

Näkemisiin ja senioriterveisin, Jukka

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Uutiset

Hillin siimaustalkoot pe 17.7

Järjestämme siimaus- ja bunkkerien kitkentä talkoot perjantaina 17.7 klo 8-10.30. Aloitamme yhteisellä aamupalalla ja tehtävien

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös