Seniorit voitokkaina

Tiistaina 23.6. käytiin Hill Coursella kauden ensimmäinen seniorien seuraottelu Gumböle Golfia vastaan. Sää oli tyyni ja kerrankin tarpeeksi lämpöinen (27 C), joten ”mikäs siinä oli pelaillessa”, kuten päivän parhaat bogipisteet (41) pelannut Heikki R. viilipyttymäisesti totesi.

Kisa oli muutenkin kotijoukkueen juhlaa, sillä naisten voittajaksi pelasi Sirkka ”Pena” P. (35 p.), lähimmäs lippua löi avauksensa väylällä 8 Timo R. (1,205 m) ja pisimmän draivin tirvaisi väylällä 12 Pasi T. (485 m – 210 m = 275 m). Vierasjoukkueen paras miespelaaja oli Markku L. (39 p.) ja paras naispelaaja Ulla L. (30 p.)

Myös pääkilpailun eli joukkueiden välisen ottelun voitto jäi kotiin seitsemän parhaan pelaajan yhteenlasketuin pistein 254-231, eli suht selvästi. Vaikka joukkueellamme olikin kotikenttäetu, niin kyllä pelikin näytti sujuvan parhaiden vuosien malliin. Onnistuneen kisapäivän kruunasi Hinnin tarjoama maukas buffet: oikein lihapullat ja kaikki.

Seuraava seuraottelu on jo viikon kuluttua, tiistaina 30.6. Kurk Golfin senioreja vastaan. Viime vuonna kärsimme vieraskentällä pahan rökäletappion, mutta nyt näyttää joukkueen tuloskunto lupaavalta…

Kesäisin senioriterveisin, Jukka

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

Uutiset

Hillin siimaustalkoot pe 17.7

Järjestämme siimaus- ja bunkkerien kitkentä talkoot perjantaina 17.7 klo 8-10.30. Aloitamme yhteisellä aamupalalla ja tehtävien

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös