SYYSKUNTOA MITTAAMAA sunnuntaina 4.10.

Sunnuntaina 4.10.2020 tehdään historiaa. Syyskunto-scramble pelataan uudella formaatilla. Enää ei ole huolta pakollisesta määrästä avauksia kultakin pelaajalta vaan pelataan rentoa neljän hengen scrambleä. Pelikierros tulee olemaan tällä menettelyllä nopeampi kuin aikaisemmat syyskunnot, jolloin melkein väistämättä pelattiin yli viisi tuntia.

Nyt kukin lähtö koostuu yhdestä joukkueesta. Merkkarina on siis oman ryhmän pelaaja. Siitähän ei tietenkään ole huolta, kun golfin syvin olemus perustuu vankkumattomaan rehellisyyteen. Se ehkä menetetään, että samassa lähdössä ei ole toista joukkuetta, jota vastaan voi kilvoitella. Vaan enpä tiedä, josko järjestelyihin kuuluisi vaikka gamebookiin tehty peli, jolloin voisi koko ajan seurata tilanteen kehittymistä. Aika näyttää.

Kisassa on vielä hyvin tilaa, joten nyt joukkuetta kokoamaan. Varmaankin on tarjolla myös apua, jos neljän porukkaa ei tahdo saada kokoon. Sen jo tiedän, että palkinnot tulevat olemaan ennennäkemättömät. (Ainakaan minä en ole niitä aikaisemmin nähnyt.)

Jos kisaan liittyy kysymyksiä, niin oikeat vastaukset saat kilvan johtajalta Tomilta, jonka yhteystiedot löydät kilpailukutsusta.

PS

Tulevana sunnuntaina pelataan Teittisen SHOOTOUT. Mukaan on tulossa kovia pelaajia. Oma arvioni on, että SHOOTOUT vaihe alkaa noin klo 14. Voi olla aikaisemminkin tai yhtälailla myöhemmin. SHOOTOUTiin lähtevät 10 parasta (ja arvatenkin 10:nen kanssa samalla sijalla olevat, jos heitä on useampia). ENsimmäisillä pudotusväylillä on säpinää, kun pelissä on kymmenkunta toinen toistaan parempaa pelaajaa. Itse olen lähdössä Hillille 9:20 sillä ajatuksella, että oman kierroksen jälkeen pääsee seuraamaan taitureiden keskinäistä mittelö Suomen asioituneimman golf-tuomarin valvonnassa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi”

EVP

viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla,

EVP

Tuulista keliä

Viimeinen viikko Hillsiden tämän vuoden kaudesta on näillä näkymin käynnistymässä. Valleyn pelikausi päättyy sunnuntaina 4.10.

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös