Tuulista keliä

Viimeinen viikko Hillsiden tämän vuoden kaudesta on näillä näkymin käynnistymässä. Valleyn pelikausi päättyy sunnuntaina 4.10. ja Hillin viikko myöhemmin eli 11.10. Tänään pääsin aamukierrokselle Tarjan ja OP:n seurassa. Kierros oli mukava ja peli joutui hyvin. Kierrokseen käytimme kolme tuntia ja kolmekymmentä neljä minuuttia. Voin taata että emme ottaneet ainuttakaan juoksuaskelta ja enne 10 tiitä pidettiin tekninen tauko, joka oli noin 10 minuuttia. Peli sujui mukavasti, vaikka mykistäviin huippusuorituksiin emme aivan yltäneetkään.

Oman pelini kruununa oli väylälle 11 tehty tulos neljä. Eclectic parani lyönnillä. Hyvät paikat birkuille oli myös väylillä 2 ja 3 – eivät vaan ottaneet pudotakseen. Lipunpaikat olivat melko haastavat, mutta se uppoaako putti vai ei, on aina kuitenkin kiinni pelaajasta – ei viheriöiden kunnosta eikä lipun paikasta. Näin se vaan menee.

Tänään ja huomenna on erinomainen pelikeli. Se on huomattavissa myös varauslistasta. Ensi viikonlopuksi on ennusteessa tarjolla myös kohtuullista säätä. Lämpötila tosin on ennusteessa +12, joten hiukan enemmän pitää pukea päälle.

Alkukautta leimasivat kovat tuulet. Tyyntä säät muista kesäkuukausilta vain EarlyBirdiessä, jolloin tuulesta ei ollut muistaakseni tietoakaan. Kolme kertaa olen joutunut avaamaan sateenvarjon kierroksen aikana, joten sadetta ei ole kovinkaan hurjasti ollut. Kenttämme olivat koko kauden hienossa kunnossa. Kun eilen iltasella näimme kenttämestarimme Ikun askareissaan, niin yhteinen toiveemme hänen kanssaan oli se, että talvi olisi samankaltainen kuin viime vuonna. Itse olen ennustanut lumisempaa talvea ja sitä, että marraskuu ei jatku kovin monen kuukauden ajan.

Suurin muutos tämän kauden aikana oli ehdottomasti kuitenkin se, että saimme Hillin väylälle 2 uuden haastavan viheriön. Hieno siitä tuli, eikä kukaan varmaankaan pidä sitä liian helppona.

Ja vielä lopuksi suuren suuret kiitokset koko Andrean joukkueelle. Hienosti olette hommaa pyörittäneet niin cädärissä, ravintolassa, kioskilla kuin kentänhoidossakin. Suuret kiitokset teille kaikille yhdessä ja vielä hiukan suuremmat vielä kullekin erikseen.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi”

EVP

viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla,

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös