Uusi vanha mestari

Eilen osuin pelaamaan hyvin jännittävän reikäpelin perässä seuraavassa ryhmässä. Senioreiden reikäpelimestaruutta olivat ratkomassa kaaviossa parhaksi pelillään päässeet Harri ja Tuomo. Peli lähti ilmeisen sujuvasti käymään. Hillin nelosen tiiltä Tuomo huuteli: ”Ei tälle Harrille mitään voi, kun hän tekee vain birkkuja.” Harri oli parhaimmillan 4 UP etuysillä. Mutta kunten reikäpelin luonteeseen kuuluu – osat voivat vaihtua. Niinpä väylän 12 jälkeen Tuomo oli 2 UP – ja taas väylän 15 tiillä peli oli tasan.

Mistä tämän näin tarkasti tiedän. No tietenkin siitä, että Tuomo teki pelin gamebookin, josta me perässä pelaajat tiiviisti peliä seurasimme.

Väylän 17 tiillä Harri oli 2 UP. Mutta eihän tällainen merkittävä mestaruu noin vain ratkea. Niinpä väylä 18 jälkeen peli oli taas tasan.

Herrat suuntasivat asiaan kuuluvasti jatkoreiät. Ensimmäinen meni tasan. Juoni kiristyy. Kaavion perusteella peli päättyi toiseen jatkoreikään. Voittajaksi pelasi Harri. Suuret onnittelut. Joskus nuoruudessani olen itsekin hävinnyt mestarille – silloin tosin jo ensimmäielle jatkoreiälle.

Onnittelut myös Tuomolle – ehkä ensikerralla on sinun vuorosi voittaa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi”

EVP

viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla,

EVP

Tuulista keliä

Viimeinen viikko Hillsiden tämän vuoden kaudesta on näillä näkymin käynnistymässä. Valleyn pelikausi päättyy sunnuntaina 4.10.

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös