Vielä ehtii

On jo syyskuu. Enää kaksi kuukautta siihen, että alkaa marraskuu. Viimevuonna marraskuu taisi kestää kolme ja puoli kuukautta. Oma veikkaukseni on, että tuleva talvi on tavallisempi. Uskon, että pääsemme myös täällä etelässä hiihtämään ja jos oikein hyvin käy niin ennen sitä luonnon jäillä ainakin muutaman viikonloppuna luistelemaan. Aika näyttää.

Mutta vielä ehtii. Ei tosin enää työpäivän jälkeen koko kierrosta, mutta ysin kyllä. Tämä jo hiukan rajaakin maailmaamme. Kovin moni ei taida ajalle kauempaa yhdeksää reikää pelamaan. Niinpä vaihtoehtoja on kaksi – on otettava töistä vapaata ainakin muutama tunti tai vaihtoehtoisesti siirtää lähdöt viikonlopulle.

Kenttämme ovat hienossa kunnossa. Vaikka vettä on satanut parinkymmenen millin päivävauhdilla, niin viikonlopun kisakierroksilla jouduin turvautumaan tilapäisen veden sääntöön vain kerran ja sekin oli bunkkerissa. Olihan väylillä tietysti kosteutta, mutta ei ainakaan minun pallojen paikalla tilapäiseksi vedeksi asti.

Kannustaan meitä kaikkia vielä kentälle. Kelit tosin hiukan viilenevät ja pallon kimmomuduli muuttuu inan verran – enemmän muuttuu ehkä oma uskomme siihen, voiko pallo lentää viileämmässä säässä yhtä hyvin kuin helteellä. Voin kokemuksesta kertoa, että kyllä voi. Lämpötila toki vaikuttaa, mutta osuma vielä paljon enemmän.

Ja loppuksi vielä kannustan meitä kaikkia mukaan päätöskisaan. Voit ilmoittautua joko kisaan+kekkereihin tai vain jompaan kumpaan. Hauska kisa ja mukavat juhlat on varmasti tiedossa.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Olipa mukava kisa ja kekkerit

HillyBilly Oy antoi meille kaksi mainiota pelikautta. Ilman Lassin ja Jyssyn toimeliaisuutta tilanne saattais olla

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös