viimeisiä viedään

Tulevana viikonloppuna 11.10.2020 myös Hill Coursen pelit päättyvät tältä kaudelta. Viimeisiä siis viedään. Voipi olla, että pelikelejä vielä riittää, mutta samalla on helppo arvata, että kentät tulevat viikonloppuisin olemaan varsin täynnä – etenkin, jos kelit säilyvät vähintäänkin kohtuullisina. Säätieteilijät ennustavat lämmintä loppuvuotta – voihan siinä niinkin käydä. Jos olisin ostanut juuri golfkentän, saattaisin hyvinkin innostua myymään loppukauden kierroksia vaikka 10 euron hintaan. Onhan greenfeemarkkinassa joskus nähty sellaisiakin tempauksia, että tulevan kauden kierroksia myydään vuodenvaihteessa vaikkapa tuhat kappaletta kympillä. Sehän tarkoittaa 10 000 euroa kassaan.

Toki on muistettava, että syksyllä on myös erinäisiä hoitotoimia, jotka hiukan hankaloittavat pelaamista. Holkitetulla greenillä puttaaminen on aina vähän arpapeliä – ei niin, etteikö omalla kohdallani puttaaminen hienokuntoisillakin viheriöillä olisi ajoittain ohjautunut lähemmäs arpomista kuin puttaamista.

* * *

Eclecticissä tilanne on sellainen, että Eero pitää johtoa turvallisella yhden lyönnin etumatkalla Harriin. Itse asiassa ero on kaksi lyöntiä, sillä Eeron Valley on lyönnin parempi kuin Harrin, joten päästäkseen keulille ei Harrille tasatulos riitä vaan on päästävä ohi. No – vielä ehtii.

Jännittävä on tilanne myös kolmannen sijan suhteen. Herroille Otto ja Juha riittää yhden lyönnin parannus kolmannelle sijalle nousemiseen. Vaan kyllä itsekin vielä koitan tulostani parantaa. Odottamassa on mm. väylä 12 birdie. Ei tavallisesti ole kovin mahdoton tehtävä, mutta yrityksiä on tosin enää vain kaksi jäljellä. Eiköhän nämäkin arvoitukset ratkea viimeistään maanantaina. Jos on niin, että kotisivut eivät enää silloin ole käytössä, niin lopputulokset julkaistaan facen puolella.

Ladyjen osalta tilanne on selkeämpi. Anne on ehdoton eclectic champion – näyttää hauskasti olevan sama tulos kuin hänelle varsin tutulla Jukallakin on. Jukka on tässä keskinäisessä mittelössä johdossa paremman Valleyn tuloksensa turvin.

Share on facebook
Share on twitter
Share on email

Muita uutisia

EVP

Paljon mukavia muistoja

Yksi aikakausi päättyi tänään. Hillybillyn järjestämä jatkoaika tuli päätökseen. En ajaudu pohtimaan ”mitä ja miksi”

EVP

Tuulista keliä

Viimeinen viikko Hillsiden tämän vuoden kaudesta on näillä näkymin käynnistymässä. Valleyn pelikausi päättyy sunnuntaina 4.10.

Järjestä mukava päivä asiakkaillenne tai henkilöstölle

Golftapahtumat yrityksille, yhteisöille ja erilaisille ryhmille

Vieritä ylös